Az irodáról röviden

A II. és a III. kerület határán, a Bécsi út és a Szépvölgyi út találkozásánál, modern, felújított épületben található összesen 2 szinten az 1.100 nm-es iroda terület (EGYBEN BÉRBEADÓ).

Önálló bejárattal a Bécsi útról, saját recepcióval, kiváló elosztással, fiatalos megjelenéssel. Belső fedett átrium, privát udvar és tetőterasz teremt egyedi hangulatot. Az irodához tartozik 10 db mélygarázs beállóhely és kerékpár tároló.  Nyilvános parkolóház található az épülettel szemben az Új Udvar Bevásárló központban. 

Közműrendszer

A bérlemény fűtése és melegvíz ellátása nagyhatásfokú saját gáztüzelésű kazánnal történik. A melegvíz ellátás részben helyi elektromos vízmelegítővel történik. A bérlemény légkondicionált. A hűtés és fűtés fali beltéri fan-coil egységekkel valósul meg. 

Tömegközlekedés

Kiváló tömegközlekedési megközelíthetőséggel: villamos, busz és HÉV megállóhoz közel. Az irodához 10 parkoló tartozik az épületben és amennyiben ez nem lenne elég külön térítés ellenében a BEG fedett parkolója is rendelkezésre áll. Környéken számtalan étkezési és bevásárlási lehetőség, valamint Posta is van.

Klímarendszer

A klímarendszer teljes gépészeti cseréje 2016 közepére fejeződött be, a fűtés saját gázkazánra történő átállítása 2015 végén történt meg. Így mind a két kulcsfontosságú gépészeti rendszer szinte teljesen új, korszerű és energiatakarékos.

Körbevezetés

A bérlemény üzemeltetése

Üzemeltetés

Az épület rendeltetésszerű használatához és folyamatos üzemeltetés feltételeihez kapcsolódó rendszeres ellenőrzések elvégezésének megszervezése, lebonyolítása (érintésvédelmi jegyzőkönyv, szivárgásvizsgálat, tűzoltó berendezések felülvizsgálata, irányfények kötelező felülvizsgálata, klímarendszer beltéri eleminek, a fan-coiloknak az évenkénti karbantartása, stb.).

Karbantartás

az épület rendeltetésszerű használatához szükséges elektromos (erős és gyengeáramú rendszerek) és gépészeti (víz, csatorna, hűtés, fűtés) rendszerek felügyelete, szükség szerinti karbantartási munkák, és javítások megszervezése, lebonyolítása

Tisztaság

Az épület tulajdonos használatában lévő közös területeinek (gépészeti tér, elektromos kapcsoló tér és -1 szinten lévő gondnoki helyiség) és tetőteraszok tisztán tartása, valamint az épület előtti közterület takarítása, hómentesítése.

Folyamatos felügyelet.

Épület állagának megóvásával karbantartásával kapcsolatos feladatok előkészítése, lebonyolítása.

Kapcsolattartás

Bérlővel való rendszeres kapcsolattartás, a bérlő által felvetésre kerülő javítási, karbantartási, igények felmérése, javaslattétel azok megvalósítására, és szükség esetén ezen munkák elvégeztetése.

Fűtés és hűtés beállítása

Az épület fűtési/hűtési rendszerének téli/nyári üzemre való átállításának alapfeladata.

Egyéb Információk

Korszerü nyilászárók

2014-ben az összes belső és külső nyílászáró le lett cserélve jó hőszigetelési paraméterekkel rendelkező nyílászárókra. Mennyezeteken, álmennyezetekben lévő fénycsöves lámpatestek új, esztétikus energiatakarékos lámpatestekre lettek cserélve. Az elektromos szerelvények is le lettek cserélve Legrand típusúakra. Szalagfüggönyök lettek felszerelve, vizesblokkok fel lettek újítva.

Biztonság

2017 szeptemberében készült el a bejárati ajtó elé egy biztonsági redőny, továbbá kiépítésre került egy riasztó rendszer, ami beköthető távfelügyeletbe, továbbá két külön álló kamera rendszer működik az ingatlanban.

Napelem rendszer

2017 augusztusában elkészült a teljes csővezeték hálózat cseréje (hideg-melegvíz és klíma), továbbá kiépítésre került egy teljesen új 12.7 kWp teljesítményű napelem rendszer, ami integrálva van az ELMŰ hálózatával.

Átalányos rezsi költségek

A bérlemény gáz, villany, szemétszállítással, víz és csatornaszolgáltatással rendelkezik. Minden közművel a bérbeadó van szerződéses kapcsolatban és nem a bérbe vevő. A bérbeadandó ingatlanrésznek saját közműórái vannak minden szolgáltatásra. A bérbe vevő részére ezek a költségek úgy vannak elszámolva, hogy az év során – a tapasztalati fogyasztások alapján – havonta előleg kerül kiszámlázásra, majd az év végét követően, amikor az összes közüzemi számla megérkezett, akkor a tényköltségek kiszámlázásra kerülnek és a fizetendő összegből az előleg levonásra kerül.

Bejárat

Dunapart

10 perc sétára

Fitness terem

5 perc sétára

Étterem, kávézó

 Az iroda szomszédságában